En samtale med Founder af OWK Eyewear

En samtale med Founder af OWK Eyewear

Q: Kan du fortælle os lidt om din baggrund og hvordan du kom ind i brillebranchen?

A: Jeg har altid været interesseret i design, mode og innovation. Efter at have studeret erhvervsliv og design, arbejdede jeg i flere år inden for modebranchen, før jeg startede OWK Eyewear. Jeg kom ind i brillebranchen, fordi jeg så et behov for briller af høj kvalitet, der samtidig var stilfulde og prisvenlige. Jeg ønskede at skabe et brand, der ville tilbyde folk et alternativ til de dyre designerbriller, der dominerede markedet på det tidspunkt.

Q: Hvad adskiller OWK Eyewear fra andre brillemærker?

A: OWK Eyewear handler om kvalitet, design og overkommelighed. Vi bruger kun de bedste materialer og produktionsmetoder til at skabe briller, der både er stilfulde og holdbare. Vi tilbyder også et bredt udvalg af designs og farver, så der er noget for alle. Men det, der virkelig adskiller os, er vores engagement i overkommelighed. Vi mener, at alle bør have råd til briller af høj kvalitet, og vi arbejder hårdt på at holde vores priser lave uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Q: Hvordan nærmer du dig designprocessen for dine briller?

A: Hos OWK Eyewear mener vi, at godt design er en kombination af form og funktion. Vores designs er inspireret af de nyeste modetrends, men vi tager også hensyn til vores kunders behov. Vi ønsker, at vores briller ikke kun skal være stilfulde, men også behagelige og praktiske at have på. Vi arbejder tæt sammen med vores produktionshold for at sikre, at hvert detalje er perfekt, lige fra formen på stellet til farven på linserne.

Q: Hvad er nogle udfordringer, du har stået over for i brillebranchen, og hvordan har du overvundet dem?

A: En af de største udfordringer, vi står over for, er at konkurrere med de etablerede designerbrillemærker, der har meget brandanerkendelse og markedsføringskraft. Men vi har formået at overvinde denne udfordring ved at fokusere på vores styrker. Vi kan tilbyde briller af høj kvalitet til en meget lavere pris end disse mærker, og vi kan gøre dette uden at gå på kompromis med kvalitet eller design. Vi fokuserer også på at opbygge stærke relationer med vores kunder, hvilket har hjulpet os med at opbygge en loyal følgeskab gennem årene.

Q: Hvad kan vi forvente fra OWK Eyewear i fremtiden?

A: Vi arbejder altid på nye designs og innovationer for at gøre vores briller endnu bedre. Vi udforsker altid nye måder at gøre vores produktionsproces mere bæredygtig på. Vi har også planer om at udvide vores produktlinje til at omfatte flere accessories og beklædningsgenstande, der supplerer vores briller. Men uanset hvad vi gør, vil vores fokus altid være på at levere briller af høj kvalitet, som vores kunder elsker.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar